Diensten

Sportdiƫtist Maaike Enthoven geeft voedingsadviezen aan sporters van elk niveau en aan iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid.

Sport

Maaike adviseert sporters, teams, ploegen en alle personen en partijen die invloed hebben op de voeding van sporters. Zij heeft kennis van de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van sportvoeding en geeft praktische adviezen die toepasbaar zijn voor elke sporter; recreatieve sporters, wedstrijdsporters en topsporters. Goede uitgebalanceerde gezonde sportvoeding levert elke sporter voordelen op voor de prestatie, gezondheid en fitheid.

Sporters van elk niveau hebben vragen over hun energiebehoefte, volwaardigheid van hun voeding en supplementen. Sportdiƫtist Maaike Enthoven geeft op maat gemaakte adviezen passend bij jouw doelen, sport en persoonlijke situatie.

Gezondheid

Wanneer je wilt werken aan je gezondheid is een uitgebalanceerd eetpatroon een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Naast dieetadvisering voor gezondheidsverbetering biedt Maaike professionele begeleiding aan om je leefstijl blijvend te veranderen.