Nieuws

Sportdiëtist Maaike Enthoven vertaalt de wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van sportvoeding naar praktische adviezen voor sporters in de vorm van bijvoorbeeld presentaties, scholingen, worskhops en nieuwsberichten. Daarnaast kun je inspiratie opdoen door haar te volgen via de social media kanalen en het receptenboek te bekijken.

21 september 2015 Ladies Night

Op maandagavond 21 september Ladies Night Out in Uitgeest.

Maaike organiseert in samenwerking met Susan van Massagepraktijk Susan Twaalfhoven en Marcel van Sport&Training van Ham een Ladies Night op maandagavond 21 september in de Massagepraktijk van Susan Twaalfhoven (Westergeest 16 in Uitgeest).

We nodigen jou en je vriendin uit voor een ontspannen Ladies Night Out met een sportief tintje.

Tussen 19:00 - 21:30 uur kun je langskomen. Wat is er te doen? De Fit training van Marcel van Ham duurt van 45 minuten en start om 19:30 uur. Wil je hier aan meedoen, zorg dan dat je 19:25 uur aanwezig bent en dat je je sportkleding aan hebt. De Fit training is buiten. Je kunt Maaike vragen stellen over voeding en bijvoorbeeld een homemade herstelshake proeven. Susan staat klaar met de warme olie om je spieren los te masseren!

We hopen je dan te zien!

Bekijk ook de flyer voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd in de diensten die Maaike Enthoven kan bieden?

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0655187216.