Nieuws

Sportdiëtist Maaike Enthoven vertaalt de wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van sportvoeding naar praktische adviezen voor sporters in de vorm van bijvoorbeeld presentaties, scholingen, worskhops en nieuwsberichten. Daarnaast kun je inspiratie opdoen door haar te volgen via de social media kanalen en het receptenboek te bekijken.

Nieuwe Locatie: Sport Medisch Cluster Alkmaar

SMC Alkmaar

Spiksplinternieuwe locatie in sportcomplex de Meent.

Vanaf februari 2016 heeft Maaike Enthoven een nieuwe locatie in Alkmaar. In het spiksplinternieuwe sportcomplex de Meent.

Maaike ziet veel voordelen in deze nieuwe locatie. Het is een plek die bruist van de sport. Mooie nieuwe sporthallen waar veel jong talent rondloopt en waar recreatieve sporters naar hartenlust hun sportieve doelstellingen nastreven. Voor sporters vind je hier alles onder 1 dak, inclusief sportmedisch advies van verschillende paramedici die gespecialiseerd zijn in sport.

Sporters van alle niveau's kunnen terecht voor sportvoedings- en leefstijladvies bij Maaike.

Samen met nog 4 andere (sport)paramedici vormen we het SMCA (Sport Medisch Cluster Alkmaar). We zitten hier samen op 1 gang, dus we weten elkaar snel te vinden. Het SMCA bestaat uit SMA Alkmaar, Fystiotherapie Adams, Topvorm Sport- en prestatiepsychologie en Maaike Enthoven sportdiëtist.

Lees hier een artikel over het SMCA en bekijk ook de facebookpagina voor meer informatie. 

Ben je geïnteresseerd in de diensten die Maaike Enthoven kan bieden?

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0655187216.