Nieuws

Sportdiëtist Maaike Enthoven vertaalt de wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van sportvoeding naar praktische adviezen voor sporters in de vorm van bijvoorbeeld presentaties, scholingen, worskhops en nieuwsberichten. Daarnaast kun je inspiratie opdoen door haar te volgen via de social media kanalen en het receptenboek te bekijken.

Maaike Enthoven sportdietist supporting partner van 62uur.nl

21 t.m. 23 juli 2017: wereldduurrecord dubbelspel tennis in Uitgeest

Maaike zal Rob Klaver, Dennis Bakkum, Kees Beentjes, Maarten Koelman en Ronald Vlieland de komende maanden klaarstomen voor deze ultraduur inspanning. De mannen krijgen een voedingsplan voor de komende maanden waarin getraind wordt voor een optimale fitheid, gezondheid en optimale lichaamssamenstelling. Daarbij zullen de mannen gaan oefenen met vocht en voeding rondom duurinspanningen. Want bij ultra duur inspanningen is voldoende energie inname een vereiste. We gaan onder andere zweettesten doen. In hartje zomer kan het vochtverlies behoorlijk zijn. 

Naast het verbreken van het wereldduurrecord tennissen de mannen voor een goed doel: Stichting Terre. Het fonds voor het Rett syndroom. Ook jij kunt sponsoren. Kijk op www.62uur.nl voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd in de diensten die Maaike Enthoven kan bieden?

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0655187216.