Nieuws

Sportdiëtist Maaike Enthoven vertaalt de wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van sportvoeding naar praktische adviezen voor sporters in de vorm van bijvoorbeeld presentaties, scholingen, worskhops en nieuwsberichten. Daarnaast kun je inspiratie opdoen door haar te volgen via de social media kanalen en het receptenboek te bekijken.

Team KWF

 

Voedingsadviseur bij Team KWF

Ren voor het leven tegen kanker! De komende weken zal Maaike als voedingsexpert Team KWF ondersteunen met verschillende voedingstips. Een aantal van deze tips zijn binnenkort te vinden onder de blogs.

Team KWF is een unieke hardloopervaring ontwikkeld door KWF Kankerbestrijding. Als deelnemer ren je samen voor het leven en tegen kanker. Experts, topsporters en BN'ers stomen de deelnemers klaar voor (een deel) van de marathon.

Wil jij ook de uitdaging aangaan en meelopen met Team KWF? Schrijf je dan in voor jouw hardloopevent en kies je afstand!

Kijk op www.teamkwf.nl voor meer informatie.

Ben je geïnteresseerd in de diensten die Maaike Enthoven kan bieden?

Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0655187216.