Nieuws

Sportdiëtist Maaike Enthoven vertaalt de wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van sportvoeding naar praktische adviezen voor sporters in de vorm van bijvoorbeeld presentaties, scholingen, worskhops en nieuwsberichten. Daarnaast kun je inspiratie opdoen door haar te volgen via de social media kanalen en het receptenboek te bekijken.

Inloopspreekuur

Voor nieuwe klanten

Op de laatste 2 donderdagen van januari 2019 is het mogelijk om kostenloos voor een kort consult langs te komen bij Maaike Enthoven sportdiëtist.

Handig voor als je een vraag hebt over voeding, sportvoeding of je gezondheid, maar niet zeker weet of Maaike Enthoven sportdiëtist je daarbij zou kunnen helpen. Je bent dan van harte uitgenodigd om een keer langs te komen op het inloopspreekuur. 
Onder het genot van een kopje koffie of thee maken we kennis en krijg je informatie over wat de (sport)diëtist voor je kan betekenen. Je kunt vrijblijvend je vragen stellen over diëten, voeding en gerelateerde onderwerpen. 

inloopspreekuur nieuwsbericht

Wanneer?

Donderdag 24 en donderdag 31 januari 2019 tussen 17:00-17:30 uur.

Voor wie?

Nieuwe cliënten, die vrijblijvend kennis willen maken. 

Waar?

Locatie Uitgeest. Adres: Uitgeesterweg 27, 1911 NK, Uitgeest in de praktijk van Karin's Voetverzorging. Parkeren kan bij de praktijk of op de parkeervakken aan de Uitgeesterweg. 

 

Wil je onnodig wachten voorkomen? Stuur dan vooraf even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ik hoop je snel te zien!

Sportieve groeten,

Maaike Enthoven