Nieuws

Sportdiëtist Maaike Enthoven vertaalt de wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van sportvoeding naar praktische adviezen voor sporters in de vorm van bijvoorbeeld presentaties, scholingen, worskhops en nieuwsberichten. Daarnaast kun je inspiratie opdoen door haar te volgen via de social media kanalen en het receptenboek te bekijken.

COVID-19 update

Voor bestaande en nieuwe klanten

Ik wil alle sporters die de komende weken niet meer kunnen trainen graag helpen om zo fit mogelijk door deze periode heen te komen. Als ondernemer in de zorg wil ik graag kunnen blijven zorgen voor uw gezondheid en moet ik daarnaast zorgen voor mijn eigen gezondheid zodat ik u van advies en behandeling (op afstand) kan blijven voorzien. 

Ik heb daarom besloten alle consulten die gepland staan t.m. 6 april 2020 telefonisch of via Skype te gaan aanbieden. Ik bel u op het tijdstip van uw afspraak. Geeft u het vooraf aan mij door wanneer u liever een Skype gesprek wilt?

Nieuwe cliënten kunnen een afspraak inplannen via de webagenda op de beschikbare plekken vanaf 6 april op locatie Uitgeest of Alkmaar of mij bellen voor een telefonische intake vóór 6 april. 

Tip; weeg uzelf indien mogelijk s.v.p. op de ochtend van de afspraak op uw eigen weegschaal.

Alvast bedankt voor uw begrip en keep fit!

Ik hoop je snel te zien of horen!

Sportieve groeten,

Maaike Enthoven 

corona2