Nieuws

Sportdiëtist Maaike Enthoven vertaalt de wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van sportvoeding naar praktische adviezen voor sporters in de vorm van bijvoorbeeld presentaties, scholingen, worskhops en nieuwsberichten. Daarnaast kun je inspiratie opdoen door haar te volgen via de social media kanalen en het receptenboek te bekijken.

COVID-19 update - 2

Voor bestaande en nieuwe klanten

Wat een uitdagende periode waar we met zijn allen doorheen moeten! Ik wil iedereen graag helpen zo fit mogelijk en met behoud van het gewenste gewicht door deze periode heen te komen.

Als ondernemer in de zorg wil ik graag kunnen blijven zorgen voor de gezondheid van mijn klanten en moet ik daarnaast zorgen voor mijn eigen gezondheid zodat ik je van advies en behandeling (op afstand) kan blijven voorzien.

Alle consulten die gepland staan t.m. 28 april 2020 zullen telefonisch of via Skype uitgevoerd worden. Ik bel je op het geplande tijdstip van je afspraak. Geef je het vooraf aan mij door wanneer je een Skype gesprek wilt? Ik heb dan je Skype naam nodig.

Als je thuis een weegschaal hebt, wil je je dan op de ochtend van de afspraak even wegen?

Alvast bedankt voor je begrip en keep fit!

Ik hoop je snel te zien of horen!

Sportieve groeten,

Maaike Enthoven 

corona2