Nieuws

Sportdiëtist Maaike Enthoven vertaalt de wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van sportvoeding naar praktische adviezen voor sporters in de vorm van bijvoorbeeld presentaties, scholingen, worskhops en nieuwsberichten. Daarnaast kun je inspiratie opdoen door haar te volgen via de social media kanalen en het receptenboek te bekijken.

COVID-19 vanaf 11 mei 2020

Voor bestaande en nieuwe klanten

Vanaf 11 mei mogen er weer consulten op locatie uitgevoerd worden. Daarbij is het voor jouw en mijn gezondheid belangrijk om de voorzorgsmaatregelen te volgen om het verspreiden van COVID-19 te voorkomen. Ik houd mij aan de richtlijnen van het RIVM. Lees dit bericht voorafgaande aan je afspraak goed door.

Wanneer het consult op locatie niet strikt noodzakelijk is (bijv. wanneer de metingen niet uitgevoerd hoeven te worden) of wanneer je zelf liever niet op locatie komt, bespreek dit dan vooraf met mij. Je consult kan omgezet worden in een telefonisch of beeldbel consult.

 

Kom je bij mij op locatie; beantwoord dan eerst de onderstaande vragen:

- Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden celcius)?

- Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?

- Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

- Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

- Bent u verder gezond, en voelt u zich momenteel gezond?

Kun je alle vragen met ‘nee’ beantwoorden, dan ben je van harte welkom bij mij in de praktijk!

Beantwoord je 1 of meerdere vragen met ja; dan is het noodzakelijk het consult uit te stellen en dien je dit direct aan mij kenbaar te maken.

 

Nog een paar regels die je vooraf moet weten:

- Op locatie werk ik zo strikt mogelijk op tijd om onnodig passeren in de wachtruimte te voorkomen. Graag stipt op de afgesproken tijd de wachtruimte binnenkomen. In elk geval niet eerder dan 5 minuten voorafgaande aan het consult.

- Uitgangspunt is 2 personen in de behandelkamer (begeleiders alleen in overleg).

- Eetdagboekjes of andere documenten die nodig zijn bij de behandeling graag voorafgaande aan het consult toesturen per mail.

 

 

Nieuwe klanten kunnen een afspraak inplannen via de webagenda op de beschikbare plekken. 

Geef je het vooraf aan mij door wanneer je een Skype gesprek wilt? Ik heb dan je Skype naam nodig.

Alvast bedankt voor je begrip en keep fit!

Ik hoop je snel te zien of horen!

Sportieve groeten,

Maaike Enthoven 

corona2