Nieuws

Sportdiëtist Maaike Enthoven vertaalt de wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van sportvoeding naar praktische adviezen voor sporters in de vorm van bijvoorbeeld presentaties, scholingen, worskhops en nieuwsberichten. Daarnaast kun je inspiratie opdoen door haar te volgen via de social media kanalen en het receptenboek te bekijken.

COVID-19 vanaf 11 mei 2020

Voor bestaande en nieuwe klanten

Vanaf 11 mei mogen er weer consulten op locatie uitgevoerd worden. Daarbij is het voor jouw en mijn gezondheid belangrijk om de voorzorgsmaatregelen te volgen om het verspreiden van COVID-19 te voorkomen. Ik houd mij aan de richtlijnen van het RIVM. Lees dit bericht voorafgaande aan je afspraak goed door.

Wanneer het consult op locatie niet strikt noodzakelijk is (bijv. wanneer de metingen niet uitgevoerd hoeven te worden) of wanneer je zelf liever niet op locatie komt, bespreek dit dan vooraf met mij. Je consult kan omgezet worden in een telefonisch of beeldbel consult.

 

Kom je bij mij op locatie; beantwoord dan eerst de onderstaande vragen:

- Heeft u een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38 graden celcius)?

- Heeft u de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?

- Heeft u huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten?

- Is er bij uzelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Kun je alle vragen met ‘nee’ beantwoorden, dan ben je van harte welkom bij mij in de praktijk!

Beantwoord je 1 of meerdere vragen met ja; dan is het noodzakelijk het consult uit te stellen en dien je dit direct aan mij kenbaar te maken.

NB: afspraken dienen uiterlijk 24 uur van te voren (weekenden en feestdagen niet meegerekend) doorgegeven te worden per telefoon. Bij verhindering op een dag volgend op een weekend of op een erkende feestdag(en) gaat de termijn van 24 uur in op de laatste voorafgaande normale werkdag. Een afspraak op maandag dient daarom voor 17:00 uur op de voorafgaande vrijdag telefonisch te worden afgezegd. Wanneer de verhindering of annulering later wordt doorgegeven zal het consult in rekening worden gebracht. De factuur van een gemiste afspraak ontvang je persoonlijk. Deze kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar.
Ben je te laat om uw afspraak kostenloos te verzetten, dan kan je afspraak omgezet worden in een telefonisch of beeldbel consult.

Nog een paar regels die je vooraf moet weten:

- Op locatie werk ik zo strikt mogelijk op tijd om onnodig passeren in de wachtruimte te voorkomen. Graag stipt op de afgesproken tijd de wachtruimte binnenkomen. In elk geval niet eerder dan 5 minuten voorafgaande aan het consult.

- Uitgangspunt is 2 personen in de behandelkamer (begeleiders alleen in overleg).

- Eetdagboekjes of andere documenten die nodig zijn bij de behandeling graag voorafgaande aan het consult toesturen per mail.

 

Nieuwe klanten kunn een afspraak inplannen via de webagenda op de beschikbare plekken. 

Wanneer je een beeldbel consult wilt, geef dit dan vooraf aan. 

Alvast bedankt voor je begrip en keep fit!

Ik hoop je snel te zien of horen!

Sportieve groeten,

Maaike Enthoven 

corona2