Nieuws

Sportdiëtist Maaike Enthoven vertaalt de wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van sportvoeding naar praktische adviezen voor sporters in de vorm van bijvoorbeeld presentaties, scholingen, worskhops en nieuwsberichten. Daarnaast kun je inspiratie opdoen door haar te volgen via de social media kanalen en het receptenboek te bekijken.

Zomervakantie 2020

 

Zomervakantie 2020

Tijdens de schoolvakantie is de praktijk gesloten van 3 juli tot en met 26 juli 2020.

Wil je een afspraak maken of wijzigen of heb je een vraag? Mail je bericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of spreek je bericht met naam en telefoonnummer in per voicemail op 0655187216. Je wordt in de week van 27 juli teruggebeld of gemaild. 

Wil je een afspraak voor een intake gesprek? Je kunt deze via de webagenda eenvoudig zelf inplannen via de website. Klik op de knop 'Plan een afspraak' rechts bovenaan de pagina, na het invullen van het aanmeldformulier kun je vervolgens een intake in Alkmaar of Uitgeest plannen. Geef je in de opmerkingen even aan waarom je de afspraak hebt ingepland en welke sport je doet?

NB: vanaf 26 juli wordt de webagenda bijgewerkt en ontvang je een definitieve bevestiging van de ingeplande afspraak.