Nieuws

Sportdiëtist Maaike Enthoven vertaalt de wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van sportvoeding naar praktische adviezen voor sporters in de vorm van bijvoorbeeld presentaties, scholingen, worskhops en nieuwsberichten. Daarnaast kun je inspiratie opdoen door haar te volgen via de social media kanalen en het receptenboek te bekijken.

Zomervakantie 2022

 

Zomervakantie 2022

Tijdens de schoolvakantie is de praktijk gesloten van 15 juli tot en met 14 augustus 2022.

Wil je een afspraak maken of wijzigen of heb je een vraag? Mail je bericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of spreek je bericht met naam en telefoonnumer in per voicemail op 0655187216. Je wordt vanaf 15 augustus teruggebeld of gemaild. 

Wil je een afspraak voor een intake gesprek? Je kunt deze via de webagenda eenvoudig zelf inplannen. Klik op de knop 'Plan een afspraak', na het invullen van het aanmeldformulier kun je vervolgens een intake in Alkmaar of online plannen.

NB: vanaf 15 augustus wordt de webagenda bijgewerkt en ontvang je een definitieve bevestiging van de ingeplande afspraak.